de Loopsjoon
Cor van Haaren

Blogpagina Krijgen we dan nog wat te lopen in het najaar , alvast de planning ( als het allemaal ....... )


26-09  Viva La Vidarun

03-10   Wijnmarathon

10-10    Bergloop STB

30-10    Herzogenrath ( 3G )

 Voor de rest plan ik nog niks. Wat me toch een beetje irriteerd is dat er veel verschillen zijn in het grens gebied. Zou eigenlijk niet mogen en kunnen.


2022 , ja daar zijn we al mee bezig. Als ik de tijd krijg en gezond blijf dan .......
Het najaar 2021 ;

Helaas gaan er weer een hoop wedtsrijden niet door , Den Drieschloop ( begrijpelijk ) , STAPloop , marathon Köln Frankfurt en Bonn zal ook wel volgen. Ben benieuwd wat gaat volgen en wat er nog doorgaat en hoe.

Wat wordt het volgende doel van dit jaar ( als het doorgaat ) , ViVa la Vidaloop , Bergloop STB en verder wil ik ook nog niet kijken. Ik hou het iedergeval in de löcher.  Komende vrijdag wordt meer bekend hoe het najaar er uit zal zien.  We houden de moed er maar in voorlopig.


De Coriotrail 10km-1:10:30

Het was nog even spannend of het doorging  , de DELTA variant begon te te stijgen. Dat was niet enigste negatieve van afgelopen week , woensdag overleed plotseling Paul Boltersdorf , ik mag wel zeggen de grote man achter de RurEifelcup. Eerlijk gezegd dat hakte erbij mij toch wel even in.

Dan de Coriotrail , the wall zat in het begin en dat voelde voor mijn poten niet al te lekker aan. Na de break liep het een stuk beter en kon wat mensen in halen. Tot mijn grote verbazing zag ik die mensen voor mij eindigen. ( verkeerd gelopen ) 🤦‍♂️😅 Wederom weer een sjun foto va Jef Kusters.. Volgende evenement wordt Den DrieschloopJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Eindelijk

Obivionrun 5km -0:27:09

Kloete gelopen maar wel weer eens heerlijk

Eindelijk was het weer zover , nog niet hoe het moest zijn  maar dat had zijn redenen. Woensdag een intensieve baantraining waar ik afgelopen zaterdag nog de benen van voelde en de zaterdag training hakte er toch meer erin dan ik dacht. Eigen schuld dikke bult. Het was weer eens fijn  om zoveel lopers en loopsters te zien, De wedstrijd was goed georganiseerd, Ik hoop dat we nu langzaam van die ellende af zijn. Next week Coriotrail.

5km - 0:27:09

Foto1 Jef Kusters Foto 2 en 3 Jo Grzelak


Week 22/23/24

Wat moeten we schrijven , het gaat op en neer ook met het weer. Het is niet wat ik wil en zoek.

week 22 41km

week 23 61km  , zaterdag met STB , viel niet tegen

week 24  32,5km  maandag met Pierre noa STB , viel tegen in allerlei opzicht geen herhaling meer ,  zaterdag met Harold , Ruud en Daphne getraind vanuit Simpelveld . De km'ers vielen wat tegen door de warmte . Het is wat het is.

Week 21

Over week 21 kunnen we kort zijn , trainingsweekje van 56km , wel weer voor wat wedstrijden ingeschreven

Week 20

Wat valt er deze week te melden , regen regen en regen.  4x getraind niet te en niet on tevreden. Wel wat meer op duurtempo gelopen. toch nog 40km. Mijn racefiets is ook weer terug dus daar kunnen we weer aan gaan werken als het mooi weer wordt. Tja , de trainingen bij STB.  Het mailtje gekregen , soms kun je beter zwijgen dat zegt meer.

Week 19

Een normale trainingsweek , behalve de donderdag. Hemelvaartsdag geprofiteerd en samen met Ruud , Daphne en Kelly een duurloop te doen , n.l. het BesteBoerenBemelerBergloop 15km. Het is en blijft een geweldig parcous. Vanaf week 20 mag er weer wat meer samer getraind worden. Ik ben benieuwd of er wat nieuws vanuit de trainers/bestuur komt. Trainingen werden slecht bezocht voor de corona. Ik hoop dat er iets veranderd. Ik laat me maar verrassen. 51,7km gelopen .


Foto's van Bemelen


Week 17 en 18

Week 18 , het weer was meer herfst dan voorjaar. 3 dagen thuis vanuit het werk. Animo was ver te zoeken deze week. Lichtpuntje was de fietstocht van 44km en toch nog 35,5km gerend. Dan viel het toch nog mee.

Week 17 was redelijk tot zeer goed voor mij , me zelf getrakteerd met een duurloop van 23,5km. In die week zelfs net boven de 60km. Om precies te zijn 61,1km. Tevreden

Week 16

Gepland als rustweek en dat werd het ook met 29km. Wel weer gelopen met Kelly. Vanaf maandag gaan we weer ervoor , dan zullen de pollen ook langzaam hopelijk verdwijnen.  Hemelvaartsdag gepland met een paar mensen voor de BBBB.

Week 15

Fijne week , 2x baan training , de training met Kelly weer opgepakt en lekkere duurloop op zondag. Wat valt er nog meer te melden.  Niet veel , zoals gewoonlijk. Ben benieuwd wat komende dinsdag wordt verteld.  Komende zondag is er een " Onderlinge trainings wedstrijd meerkamp " voor de jeugd . Iedere vereniging op zijn eigen locatie . Gelukkig heeft de jeugd nog iets en dat is ook goed zo. Voor de senioren is er 2x4pers. trainen op de woensdag op de baan. Wel zie ik op social media steeds meer groepjes met elkaar trainen. 

Hardlopen: 60,2km

Week 14

Eindelijk weer eens een beetje kunnen trainen , een x in de hei gaan trainen ( viel wat tegen na een half jaar ). Afgelopen week niet naar de baan ivm het weer , de virtuele jaarvergadering van STB is ook geweest. Niet aan deelgenomen is mij te onpersoonlijk.  De mails heb ik via via gekregen , de postbode was vroeger beter. Niet alles wat digitaal gaat is ok. Voor de rest , het prikken gaat te langzaam. -20% Ongelooflijk

Hardlopen: 51,1km

Week 13

Eindelijk weer eens een groepsloop ( op gepaste afstand ) , samen met Kelly , Daphne , Ruud en Harold. Dat was ook meteen het hoogte punt van week 13. Koning winter komt weer terug in week 14. Ben benieuwd.

Hardlopen: 45,1km

Week 12

Tja , niet veel te vertellen. Te weinig getrained Teveel gewerkt.

Hardlopen:34,1km

Week 11

Gelukkig de draad weer opgepakt. Trainingen op de baan gaan naar 1x per week.  Pierre wil meer duur en ik heuvel/heide. Fietsen afgelopen zaterdag ook weer opgepakt. Gelukkig gaan we 3 April weer met een paar mensen trainen , eindelijk. Redelijk tevreden over de week

Hardlopen: 38,km

Fieten: 41,5kmWeek 10: Jajoa , nadat de Caubergtrailtrail bekend maakte dat de wedstrijd niet doorging maar een baal weekje gemaakt.(  Je weet het dat het in deze tijd niet gaat  , maar toch ) De preuswaldtrail in Belgie ging wel door maar INREISVERBOD voor den Ollander NIET kunnen lopen. Het wordt er allemaal niet leuker op. Met hele 22,5km de week afgesloten. Volgende trail Coriotrail ( 6 juni ).

Duurloop 07-03-2021
Gaan we nog wat doen ? Om een stok achter de deur te hebben , de motivatie wat te behouden en omdat er niks door de verenigingen wordt gedaan. Gaan we maar meedoen met THE BIG SEVEN , Loop in 13 weken de 7 grootste marathons ter wereld!

De zeven grootste? Ja dat lees je goed, het is nog niet officieel bekend gemaakt, maar de Heuvelland Marathon hoort natuurlijk ook gewoon in dit rijtje te staan. Naast Tokyo, Boston, Londen, Berlijn, Chicago en New York loop je dus ook virtueel door Maastricht , volgens Bearsports. Wij zijn jespannt

 

Week

KM

km totaal

Omschrijving

1

55,2km

55,2km 

Jaa , we zij gestart. Tokio marathon gelopen ( virtueel ). Boston marathon de eerste 10km

2

56,7km

111,9km

Boston gelopen -Londen bijna.  Eindelijk weer een duurloopje van 20km

3

44,2km

156,1km

Na wat persoonlijke ongemakken deze week toch nog wat kunnen trainen. So geht das im Leben.London gedaan und wir sund jetzt am Hohenzollerndamm in Berlin. Jawohl

4

50,5km

206,6km

De draad weer een beetje opgepakt met trailen en heel eerlijk , het viel tegen. Wat meer gaan trailen anders wordt 2021 helemaal niks. 

45,1km

 251,7km

Het einde komt in zicht , de km's zullen wat minder worden inne "Hexenschuss". Kan er ook nog wel bij.

6

47,7km

299,4km

Yes , gefinished. Ik zal de aantal km maar doortellen eens kijken waar we uitkomen. Er is toch ( nog ) te lopen aan wedstrijden.

7

41,1km

340,5km

rustige week , overwerk en winterweer. ach ja , niks te lopen tot ............... 

8

55km

395,5km

Fartlek was goed bevallen met Pierre. Geen licht op de baan dan maar naar buiten. En de corona , ben er eigenlijk wel een beetje klaar mee. In het najaar wordt het druk , de voorjaarswedstrijden verhuizen allemaal naar het najaar. Ben benieuwd wat het allemaal wordt.

9

51,5km

447 km

Sneeuw sneeuw , eindelijk sneeuw op de zondag. Zaterdag nog een klein trailke gelopen en zondag in de sneeuw. Kijken of we zondag op de 500km kunnen zitten. Nog 4 weken te gaan. Doel is 650km

10

50,7km

497,7km

Wat een winterweer , sneeuw -koud-regen-weer warm-koud-sneeuw. Wat is dan nu ?

11

57,1km

554,8km

Koning Winter is gekomen , helaas worden de komende 14 dagen matig met trainen. Als alles al tegen zit , pfff.Oh ja , de coriotrail ( 6 juni ) gaat door. Een lichtpuntje.

12

42km

596,8km

Koning Winter is gekomen en de diepvries staat aan buiten. Niet mijn ding , toch nog wat km's gelopen. Next week wordt weer een beetje lente. En die 650km gaan we wel halen.

13

62,8km

659,6km

Fini , na 13 weken is het voorbij en dankzij Bearsports de coronawinter goed doorgekomen. Met km's ben ik wel tevreden en hoop dat er in het najaar wat meer ruimte komt voor evenementen. The Big Seven was leuke uitdaging en Bearsports heeft het gat opgevuld daar waar verenigingen achter blijven. Bedankt

Totaal


659,6kmOok géén ALFA BEAR  TRAIL verplaatst naar 17-01-2021 in het weekend van de  Abdij Cross           30-10-2020

Dat was het  dan voor 2020 ,   om moedeloos van te worden.


Even weer wat hoop die weer hard is weggespoeld  29-10-2020

Herzogenrath  10km was in mijn ogen prima geregeld door de organisatoren , mondkapje ,geen supporters op het terrein , om de 45 sec starten. Helaas het heeft niet mogen baten . Angie heeft anders beslist ( het loopt weer de spuigaten uit met corona met dank aan iedereen die zich er de kloten van aan trekken ). Langzamerhand  , nee  ; het hardlopen holt achteruit. Bij vereniging is ook niet veel te beleven , weinig creativiteit en als er iets is dan is het weer niet weggelegd voor iedereen ( wat niet bij  iedereen te pruimen valt ) Ik denk  ;  maar hoop het niet , het hardlopen gaat in een neerwaartse spiraal. Verenigingen moeten creatiever worden om te kijken wat wel kan. Afgelasten en stoppen is niet een optie.


Wat we zelf er gaan aan doen ,met  mijn loopmaatje blijven afspreken ( 2x baan 1x duurloop ) daarbij als mijn knie weer in orde met anderen weer ééns afspreken.Training  with Friends 27-09-2020

We eindelijk weer eens afgesproken  , de corona gooit alle roet in het gezamellijk hardlopen. Daar we vroeger bijna elke zondag op gingen is nu eigenlijk te weinig. Het was voor mij een leuke route  ( 14km ), met hier en daar een nieuw paadje. Mooie vergezichten Nazit  was ook weer prima. Fijne groep , Ingrid , Daphne , Kelly , Ruud en   Harold.


Eindelijk , het gaat gebeuren Restart 13-09-2020 10km st.Pietersbergtrail

Aangezien , ik denk en hoop dat  mijn waterhuishouding  weer in orde is  , heb toch besloten  om toch komende zondag te starten. Tenminste nog iets dat door gaat. 

Gelukkig gaat het trainen nog redelijk en  voor de komende tijd al wat afspraken gemaakt met andere mensen  te trainen.   

Hehe , eindelijk  weer ééns op pad. Het wordt aftasten vandaag  , bevalt het me  dat nieuwe gedoe.  Te lang geleden dat we een wedstrijd hebben gelopen ( 8 Maart ) ongelooflijk.

In het kort ,  heel goed  georganiseerd . Bij aankomst temparatuur meten ,  bij ok  een bandje om en mag je startvak in . Gedoseerd starten ging wel,  mobile koffiewagen ( chalet was niet open ).

Dan ut tourke ,   de groeve lag vol met dikke stenen  dat was al een hele opgave.  De st.Pieter geheel opgelopen  wat km 8 is , ja iedereen die daar was  die weet dat je  moet sjravele en  op één of andere manier moet boven komen. Hebben we ond geamuseerd  , tuurlijk zelfs de thee was nog na de wedstrijd warm in de thermoskan. ( Je moet wat in deze tijd ) Tot de volgende x hopelijk vlug alweer.


Endlich   23-08 de Coriotrail

Niet in vorm  , verre van dat ; maar ik ga van start.  Ik benbenieuwd , persoonlijk dat trails nog wel te doen zijn  , gewone wedstrijden wordt volgens mij een  ander verhaal.  Ben benieuwd wie zondag  zie. Eindelijk

Ja , jammer dan . Wat lichaamlijke  ongemakken ( waterhuishouding )  heb ik besloten om niet van start te gaan. Een goed alternatief heb ik al  , met PierreTraining      Roetgen-Himmelsleiter

Juni "de virtual Grizzly 100."

Om ons bezig te houden lopen we deze maand de virtual Grizzly 100 ,of te wel loop mnimaal 100km in de maand Juni. Normaal géén probleem maar de goesting is tegenwoordig af en toe ver te zoeken. Niet alleen lopen maar ook nog wat ludieke challanges , normaal niet zo aan mij besteed. We doen ons best , halverwege hebben we de 100km gepasseerd. Een 2e rondje komt eraan.

Het zit erop , tevreden met een 35e plaats ( 226,7km ) , het had eigenlijk meer gekund maar door het warme weer een paar keer gaan fietsen. Leuk evenement wat bedacht was om de mensen in beweging te houden. Een beetje creativieteit kan niet schaden in deze tijd. Bij verenigingen lees ik alleen wat niet kan ipv wat wel kan , jammer. 

Langzamerhand is er weer licht , de Heidekamp time run is al geweest , Den Drieschloop breidt zelfs uit met een 10 E.M.  Jammer genoeg gaan ook wedstrijden niet door , het is niet anders. Geen Monte Spohia , STAPloop , Meerssen , Rursee en misschien nog wel meer. Het protocol is ook niet gemakkelijk om een degelijke wedtsrijd te organiseren.


03 t/m 17-05 " De virtual STB Coronarun".

Het zijn rare tijden voor een loper , het hele sociale om het lopen heen valt weg. Geen wedstrijden , geen trails. De keuze om niet meer samen te kunnen trainen is op zijn zachts gezegd niet leuk. Maar we kunnen iedergeval mog wat doen. En wat hebben ze zich laten invallen bij STB om toch een beetje te blijven trainen.  De "STB Coronarun" , vanaf 3 t/m 17 mei kon je op een vast aangegeven parcours 3km testloopje doen. Een 30tal hadden deelgenomen. Hulde voor de lopers , bedenkers en natuurlijk de man achter de film.05-03-2020

6. Extreme Belchenbachtrail

Is het geen storm dan is het Corona , wedstrijden gaan maar mondjesmaat door ( en terecht )

Wat kun je veel hoogte meters ( 276 ) verpakken in 10km. Maar dat niet alleen , je krijgt wat beekje voor wat over te steken , hoop pratsj maar ook een geweldig parcours. Ze hadden het goed voor elkaar en zeker voor herhaling vatbaar , bij het schrijven is de Coronavirus wel een beetje uit de hand aan het lopen. Voorlopig trainen , geen trails ( zelf maar wat maken ) Blijf rustig , let op mekaar meer kunnen we niet doen.


04-01-2020

45e Gillrather cross

Met Pierre deze kleine cross gelopen , 4rondjes zoals gewoonlijk. Leuk dat de trainers Wim en Leo ook aanwezig waren.

De dag erna begon de ellende , uitlopen met Esther dat viel nogal mee. Douche , bloed in de urine. 2 dagen verkoudheid eens uitvieren want dat was er ingeslopen .  De woensdag weer begonnen , helaas na de training weer bloed in de urine. Toch maar eens de dokter gebeld , blaasonsteking . Een weekje niks en 2x per dag Furabid.

Vandaag gaan we weer eens beginnen  , zegge en schrijve 19-01. Hopelijk is de conditie weer snel terug

31-12-2019

Oudejaarsloop Heerlen

D'r Letze va ut joar , wilde ik aanvankelijk met Pierre lopen. Maar na 2km kwam ik een paar bekende tegen , die liepen wat te lanterfanten tegenover vorig jaar. Na 2,5km tempo wat versneld en tevreden over de finish. Geen foto's  , we begonnen met de de zon maar het werd al snel mistig

Oudejaarsloop   9,2km-0:46:56


28-12-2019  

Sylvester halve marathon 

Het was weer een genot om weer eens mee te doen. Het oude parcours was ik een beetje op afgeknapt , dit jaar was alles anders. Zo vertrok er  ook een bus voor de halve marathon richting Aachen Lichtenbusch ( wel met omleidingen ).

Eenmaal aangekomen werd er gewandeld richting het startpunt , voor mij mochten we langzaam gaan rennen het was kkkkoud. Eindelijk ; we vertrokken op de  route langs de Geul , een fijne tocht met een fijne groep mensen. Een prima organisatie.  

Zo vertrokken we vanaf Lichtenbusch en door de plaatsen Hauset , Hergenrath , Kelmis ( prima drankpost ) , Moresnet ,Plombieres , Terbruggen en uiteindelijk de Camerig ( 22,5km ).

De halve stapte weer in de bus en rest liep door. Zeker voor herhaling vatbaar. Het trailen blijft trekken en de weg ( met zijn tijden ) wordt minder.


07-12-2019

Terhills Trail by Bearsports

Op zaterdag 7 december de Terhills Trail gelopen met Esther , ja wat moet ik schrijven. Over de trail kan ik alleen lovend zijn. Niks mis mee , prima georganiseerd. Lekker parcours , single tracks , genoeg hoogte meters. Prima verzorging.

Wat mezelf betreft , niks anders dan pap in de benen. Onderweg merkte ik al dat we veel in de bossen zaten , ik had me aangedaan alsof ik op wintersport ging. De moter ging al na 2km fluiten. Dan maar op karakter uitlopen , na 21km kwamen we over de finish. Al met al was het weer een plezante tocht. Op naar de volgende Trail/wedstrijd.30-11-2019

De Beleef Beste Bemelen snertloop

De BBBB is terziele , nu wordt er kwartaal een loop gehouden. Dit x de snertversie. Er mochten 100 mensen aan deelnemen. Volgens de organisatie hadden er wel 300 aan mee konden doen. 

Ik moet zeggen; ik vond het geweldig , mooie route , geweldig weer ( had voor mij wel langer gekund aantal km ) Prima organisatie. Een dikke pluim. De snert was heerl;ijk.

28 maart is de volgende , maar dan ben ik op de Caubergtrail.


  24-11-2019

De halve va Ell maar dan maar 12,5km

Het was alweer zover , Ell. El staat eigenlijk een beetje vast op de kalender. Het kan er super weer zijn. Mooi vlak , prima organisatie en steeds meer doen er aan mee. 

Vandaag als haasje gespeeld voor Pierre en Esther  aangezien ik zaterdag op de kesrtmarkt was in Aken en dan heb ik toch dikke pootjes. Het weer was iedergeval geweldig , gestaag en tempo vast hebben we gelopen. Wat uiteindelijk in een tijd van 1:12.30 en beetje resulteerde. Pierre en Esther tevreden. Dan is het haasje ook tevreden.03-11-2019

TopTrail Sittard

 Start in Finish bij de boer in Hilleshagen . Leuke en goed georganiseerde trail die zeker meer deelnemers verdiend.  Er zat van alles in , veld , wie , single tracks. Wilma Rusman Had het goed voor elkaar. Dit x de 10km gelopen , wil je de 20km zijn het er 2 ronde's. Volgend jaar zeker weer.
25-10-2019

50.int.lauf Herzogenrath en lokatietraining STB Abshoven

 Vol weekend ; te beginnen in Herzogenrath. Omdat ik teleurgesteld was over de staploop wilde ik vandaag een beetje fatsoenlijk lopen en kijken of de wegwedstrijden nog iets voor me zijn of dat ik volledig op de trail ga. Gelukkig ging het goed en de baantrainingen van afgelopen weken hebben zich geloond. Niet dat de tijd super is maar na omstandigheden ben ik tevreden 25:14 op 5km. De zon liet zich volop zien niet mijn weer. Ben nog al van mening dat je trails af en toe moet onderbreken voor wat sneldheid. ( tenminste als je dat wilt ).

Lokatietraining Abshoven , mooie route en geweldige lokatie

08-10-2019

De ALFATRAIL

Dit jaar viel de organisatie in handen van Bearsports , altijd prima georganiseerd.

Moeten er wel niet van die droeftoeters de pijlen weghalen van de 24km. Lullig , de start een half uur laten. De 24km werden 2x12km , prima opgelost.

Dan zelf dan , na wat onderzoekjes van de dokter afgelopen week. Hartfilmpje , ontlasting en 4 buisjes bloed toch maar gegaan met gedachte gewoon ontspannen te lopen .

Het weer , grr. Regen , als brildrager niet zo leuk. Bril beslaat etc etc. Moet ik maar leren om mee te leven , zonder gaat helemaal al niet. Ik word schijnbaar toch ouder

De route , lekker heuvelachtig , single tracks , pratsch dus oke

Afstand , dit x maar 12km. Alleen maar voor het voorjaar in vorm te komen , hier liggen voor mij de mooiste trails

Organisatie , niks op aan te merken. Als herr. 2x alfa bier , swatsbrood en inne pot zeem en een sjun tesch. Zie foto

Volgend jaar , zeker weer

12km,  1:16:40 Aantal deelnemers 12km 306 deelmers op de rote21-09-2019

24e STAPloop

Wat , wat moet ik schrijven . Ging voor meter wedstrijd. Warm , te hoge hartslag. Géén idee , géén flauwe smoezen. Liep niet , klaar.

Next time better 01-09-2019

Den Drieschloop i Valkenberg

Dat was het dan weer , de jaarlijkse Den Drieschloop. Mijn kijk waar ik sta na de zomer. Ik sta te popelen om weer te gaan trainen. We weten wat ons te doen staat , we weten waar we willen lopen en wanneer. De warmte is uit de lucht al was dat vandaag nog niet merkbaar. Desondanks samen lekker gelopen. Baantrainingen worden weer opgemaakt en de trails op zondag.

Tot de volgende x. 

 


25-08-2019

Heitraining 

 Vandaag stond laatste training gepland van een blok. Esther loopt de Airborne Freedom Trail 44km (  nu afbouwen ) en ik ga wat wedstrijdtjes lopen  ,voor even de snelheid op te krikken ( als die nog ergens is ) De volgende trails , st.Pietersbergtrail en Alfatrail en dan langzaam gaan we ons voorbereiden voor de winter. Aangezien de meeste trails in de winter/voorjaar liggen moet ik de jaarplanning maar wat aanpassen. Het weer is ook een factor , veel fietsen. Ik ga niet meer kost wat kost in de warmte lopen. Helaas. Next week Den Drieschloop. Fijne wedstrijd. Tjüsz

YDXJ0250
YDXJ0250
YDXJ0253
YDXJ0253
YDXJ0264
YDXJ0264


11-08-2019

Genusz Marathon Monschau

 Eindelijk was het weer zover , Monschau Marathon.

Esther en ik hadden gekozen voor de Genusz Marathon Monschau. Geen druk van een marathon voor een tijd , gewoon een marathon lopen zonder tijdsdruk alleen finishen.

Monschau is gewoon heel relax lopen , parcours is wat heuvelachtig, afwissellend en mooie vergezichten. Wat wil een mens nog meer. Organisatie is top , vriendelijk. Inschrijfgeld is laag . Aantal deelnemers is niet te gek , totaal over alle afstanden 1500 deelnemers. Het was voor mij al de 7e x hier in Monschau en blijf het schitterend vinden.

Parcours , je zit in de Eifel dus de nodige hoogte meters. Maar super mooi en afwisseld. Voldoende drankposten en zeker de drankpost van Peter Borsdorff ( Running for Kids ) Wat die man niet allemaal doet voor de medemens. Mocht er nog eens een heilige erbij komen , dan weet ik er wel een. Het is niet in woorden uit te drukken wat hij doet.

Verder met de marathon. We hebben heerlijk gelopen en genoten. Moet je dan nog meer schrijven en voor de liefhebbers voor een tijd. 5:32. Wij waren tevreden.

Naschrift ; er zijn altijd van die lolbroeken die op zo'n dag moeten schrijven , hoe onverstandig een marathon lopen niet wel is. Misschien een slechte ervaring gehad. Het is een pokke end maar het is mooi. Ik ben er zelf nooit slechter van gaan lopen integendeel zelf. Je moet wel luisteren naar je lichaam en ja ..., je moet slim trainen.

Onder wat foto's , ach je kunt er een heleboel plaatsen.

MM1
MM1
MM2
MM2
MM3
MM3
MM4
MM4
MM5
MM5
MM6
MM604-08-219

Duurloop Gangelt

Vandaag nog eens lekker vlak zoals gewoonlijk doen we dat in Gangelt. Ondanks dat we  vroeg waren vertrokken vond ik het al werm , benauwd. Gelukkig Esther ook , dus dan maar veel in de schaduw lopen. Na 15km vonden we het wel welletjes. Daarna nog Bas getroffen en good old Fritz en Maria. Was weer gezellig , alleen mijn maag is een little bit van streek.

YDXJ0167
YDXJ0167
YDXJ0172
YDXJ0172
YDXJ0168
YDXJ0168
YDXJ0169
YDXJ0169
YDXJ0170
YDXJ0170
YDXJ0171
YDXJ0171
 

21-07-2019

Trailtraining Vaals

Vandaag weer een trailke gedaan met Esther vanaf 3 Landenpunt. Niet te lang en niet te kort ( 14km ). Weer was benauwd aan de Belsje kant. Van Vaals richting Moresnet , even onder de spoorbrug om daarna richting bergop naar Vaals te lopen. Fijne lange hellingen. Eens kijken wat we komende zondag gaan uitspoken. ( het wordt weer tropisch )

YDXJ0055
YDXJ0055
YDXJ0073
YDXJ0073
YDXJ0067
YDXJ0067


22. juni 2019

Uitstapje naar de weg

Het 1e uitstapje was de Obvion Run ( 21,1km )  16-06-2019,

waar zullen we beginnen. Warm weer dus met rem erop de 1e 10km want anders krijg je het tweede gedeelte een klepke met de hamer. Daar had ik al helemaal geen zin in.

Opkomst  , viel mij wat tegen . 189 finishers.  Parcours , waren mooie stukken bij. Niet alles vond ik prettig voor te lopen , veel keren en draaien. Voor herhaling vatbaar , ik weet het nog niet. Wedstrijd heeft potentie maar loopt in de schaduw van Maastrichts Mooiste. Voor de som van 18,75 euro kan ik ook een mooie trail lopen.

Tweede uitstapje , de Bufferrun op 21 Juni. 

Ik moet zeggen het was pittiger dan ik had gedacht. Opkomst was super . parcours pittig maar mooi.

Prima organisatie en u beerke veur 1,25 en inschrijfgeld voor 3 eurie :-)

De week ervoor nog 2,50 euro betaalt per consumptie , voor de wedstrijd zelfs geen koffie ( dan ben ik al helemaal niet blij )

Hulde voor de Bufferrun


1561219767
1561219767
image (1)
image (1)
image2
image2

02. juni 2019

7e Leudaltrail 02-06-2019

Helaas het werd een dnf'je. Mijn loopmaatje werd misselijk en we besloten om terug te lopen. Samen uit Samen thuis.

Het weer was niet te harde vandaag.

12km nog wat gesjraveld 

Volgend jaar komen we terug , mooie trail en prima georganiseerd. 

See you next year

48002186072_54343b2f24_o
48002186072_54343b2f24_o
image (102)
image (102)13-04-2019  

1e Kattenbostrail te Lommel

Een voorgevoel had ik het s'morgens al. Ik loop vandaag maar met Esther , er zijn niet teveel inschrijvingen , onbekend terrein en het was de 1e x.

Mijn gevoel was goed , de deelname viel wat tegen in Lommel. Ach ja.

Er waren heel heel veel single-tracks dan ligt de snelheid toch al niet te hoog. Hoogte meters waren ook niet veel wel veel los zand. Organisatie was wel in orde. Dan over mijn gevoel , na een plaspauze ( te veel koffie ) liep Esther door. Tja , in de verte zag ik Esther lopen maar in oogwenk zag ik ergens anders een pijl. Dus Esther maar weer op het goeie pad geschreeuwd. Hier en daar kon het beter. Na de drankpost , een hele tijd blanco pijlen. ( die hadden we de hele tijd al ) Opeens zag ik pijlen met een sticker van een andere trail erop ( Legendtrail ) . Volgens mij werd die al gelopen en was dat in de Ardennen. Maar goed , wat dan nu . Niemand voor ons en achter ook al niet. Geluk bij een ongeluk een stuk zelf de route maar gemaakt en de pijlen toch een beetje in het oog gehouden. We kwamen erachter dat 1 kant de sticker zat. Pffff. Slimme Belgen of domme Ollanders. Voor de rest redelijk leuke trail zoals gezegd veel single tracks en niet veel voor te fotograferen  ( Duits oorlogskerkhof ) Filmpje van CravingTrails zet ik deze week erop.

61191904_2694104043952557_1432722552173625344_n
61191904_2694104043952557_1432722552173625344_n
60977107_2693932107303084_6236612699308949504_n
60977107_2693932107303084_6236612699308949504_n
61118868_2694104220619206_5096524286399610880_n
61118868_2694104220619206_5096524286399610880_n


19-05-2109 

Vaalserbergtrail

Kapot en blij dat ik aan de finish was. Zelden zo moe en toch voldaan. Prachtig zwaar. Het weer was niet mijn weer ( vochtig en warm ) In den beginne , single tracks , gebukt lopen ( takken te laag of ik te groot ). Daarna pittige heuvels met mooie uitzichten. In het 2e uur klaarde het weer wat op en ik kon gelukkig wat gemakkelijker lopen.

Echter , daarna begon het te regenen en onwe ren. Het was een mooie pittige trail met > als 600 hoogte meters.

Volgend jaar zeker weer. 

60409854_2683149555048006_8629077029855166464_n
60409854_2683149555048006_8629077029855166464_n
60946431_2683149768381318_6289116591443410944_n
60946431_2683149768381318_6289116591443410944_n
61032731_2683149445048017_2557141743271149568_n
61032731_2683149445048017_2557141743271149568_n

05-05 2019

Koning van Spanje 23km

Voor mij is de Koning van Spanje altijd een genot voor te lopen. Prima georganiseerd , goed uitgezet. Je ontmoet altijd ontspannen mensen dit in tegenstelling van sommige wedstrijden. Mijn vaste begeleiding was er ook weer bij.

De trail , weer een andere route nieuwe paadjes. De Gulp stond wat hoger als normaal. Super hagelbui onderweg.

Ruim op tijd binnen ( 2:33:44 )

Ik blijf het mooi vinden in het heuvelland . Super en volgend jaar...... Zeker weten.

image (104)
image (104)
image (1103)
image (1103)
59565708_2658118224217806_5371382011292286976_n
59565708_2658118224217806_5371382011292286976_n
59684758_2658118644217764_4799260180980170752_n
59684758_2658118644217764_4799260180980170752_n
59731335_2658118384217790_7640926911857688576_n
59731335_2658118384217790_7640926911857688576_n
60022855_2658118804217748_5044099567692283904_n
60022855_2658118804217748_5044099567692283904_n


27-04-2019

Koningsdag is traildag 

Ik ben er nog helemaal uit wat ik van moet vinden. Het kleinschalige is misschien wel leuk , maar ja géén uitslagenlijst ( niet dat ik in de prijzen loop ) is het ook weer net niet. Het inschrijfgeld bijna 33 eurie's is ook niet mals

De route was goed te lopen voor mij zelfs erg vlak , de uitzichten ( nee ) verzorging prima. 

Het bier staat nog in de ijskast  en de zak vifit was over tijd .

Nee , ik ben er nog niet over uit.

Volgende week de koning van Spanje , hiep hiep hoera 

30-03-2019

De hel van het Zuiden- Caubergtrail

De hel van het Zuiden - De Caubergtrail 30km 

Afgelopen jaar nog de 18km gelopen. Het smaakte naar meer. Samen met Kelly en Ingrid ( helaas door ziekte niet kunnen lopen )werd een planneke opgezet. Via wat crossjes en duurlopen in de winter en voorjaar. Helaas vond dat niet iedereen goed bij A'Top wat uiteindelijk heeft toegeleid dat ik mijn lidmaatschap heb gezegd. 

We hebben een prima aanloop gehad met de trainingen . ( zelf wat ziek geworden , géén Heuvellandmarathon ). 

De Caubergtrail , hij was mooi , zwaar en bloody warm. We hebben weer genoten,  Hij blijft in mijn agenda staan al is het maar dat volgend jaar onder de 4 uur. 

p.s. En de duurlopen op zondag gaan gewoon door. Achilles- Top lid of niet 

54514746_2597989440230685_2962722282490822656_n
54514746_2597989440230685_2962722282490822656_n
55609115_2597989153564047_5552991602437259264_n
55609115_2597989153564047_5552991602437259264_n
55929380_2597988996897396_5358524210647924736_n
55929380_2597988996897396_5358524210647924736_n
13-04-2019

Social Raerruntrail 26km

Waar moeten we beginnen ?

Op faceboek zag iets voorbij komen van socialtrail bij Jean. Esther en ik besloten om mee te doen. Mooi gebied voor te trailen.

s'Morgens was het in LANDGRAAF koud maar de zon scheen totdat we in Lichtenbusch aankwamen. De eerste sneeuwvlokjes. Van vlokjes werden vlokken. Maar het was wundersjeun. Een pracht stel mensen bij elkaar , die samen gingen lopen voor uurtje of drie. Het was prima verzorgd bij Jean. Voor mij voor herhaling vatbaar


image (101)
image (101)
image (100)
image (100)
56737161_2621099361253026_2242806122102652928_n
56737161_2621099361253026_2242806122102652928_n


 31e Parelloop

De 31e Parelloop mocht ik lopen voor Van Riet & Rober.

De 10km wilden we lopen , Ruud Kelly en Harold. Aanvankelijk konden we als groepje lopen. Na 5km ben ik met Ruud langzaam weggeslopen. Fijn de hartslag in de gaten houden. En we konden zelfs iets harder lopen de 2e 5km. Tevreden aan de finish samen. 

5km-0:25:43 10km-0:51:02 

Hopelijk volgend jaar weer.

Next week met Kelly de Caubertrail 30km. ( die is dan minder zzzzzenuwachtig ;-) )

55788420_2636022766415188_2278582761591668736_o
55788420_2636022766415188_2278582761591668736_o
55875560_2588026851226944_2553093182543888384_n
55875560_2588026851226944_2553093182543888384_n10-02-2019 Drielandenpunttrail

Wat was het mooi en heftig. Voor mij de 1e x , veel modder en heuvelachtig. Prima georganiseerd. Samen met Kelly gelopen . Gelukkig hadden we alle twee na 12km al een gevoel of we langer bezig waren. Uitlopen was het maar. Het voelde goed na afloop

 

image11
image11
IMG_20190210_124041
IMG_20190210_124041
vaals3
vaals3


04. januari 2019

Poort naar het Heuvelland Trailrun

Het was een prettige trail . lekker ontspannen gelopen met in het begin Kelly en Ingrid. Naderhand doorgelopen met Kelly.

Het parcours (17km ) was erg afwisselend met enkele leuke afdalingen met touw. Was zeker voor herhaling vatbaar. 

Aantal deelnemers totaal afstanden 530.    17km-1:57:38

31-12-2018

Oudejaarsloop Heerlen

Wat is het toch een mooie loop geworden. Een wedstrijd dat staat als een huis. 317 deelnemers , dan mag je toch langzaam spreken als een vaste waarde op de kalender. 

Wat heb ik voor de rest te melden , ik moest het doen zonder mijn steun en toeverlaat ( Francien  moest werken)  Gelukkig kreeg ik hulp met spelden van het startnummer van Ingrid.  

De wedstrijd verliep prima , in het begin kon ik nog een  beetje meekomen met Claudia. Maar dat ging een net een tikje te snel. Mijn eigen tempo door gelopen. Helaas kwam ik Claudia weer tegen onderweg. Blessure , alvast beterschap. In de afdaling hoorde ik iemand zeggen , goed zo Harold. Soduje , hij liep achter me. Eén van mijn trainingsmaatjes.  Dan maar doorlopen. Harold klasse gelopen . Even later komt Ruud ook binnen. De dames lopen ook geweldig. De laatste tijd lopen we meer duurlopen met wat mensen. Het begint zijn vruchten af te werpen. Sjun. Zondag , de poort van Heuvelland. Gelukkig weer een trailke 

Oudejaarsloop Heerlen 9,2km - 0:45:37 Aantal deelnemers totaal: 317


26. december 2018

57e AVON Kerstcross

Ongelooflijk dat je met 2e kerstdag 2e wordt.

Het was een koude maar een mooie ochtend. Met een nog een beetje stress in de poten en vooral kupke van afgelopen zaterdag komt gelukkig weer alles uiteindelijk goed. 

De wedstrijd , lekker ontspannen ingelopen met Esther tot kort voor de wedstrijd. De start was redelijk , niet te snel starten want die 2 verschrikkelijke heuveltjes volgen snel. De hartslag gaat dan ook al behoorlijk omhoog. Ik kan mijn weg redelijk volgen tot na de 7 heuveltjes. Maar dan merk je dat je ouder wordt. Sinds moet ook een bril dragen onder het lopen , zag te wazig en werd onzeker. De bril begint te beslaan. Sodeju , effe afgezet ( geen optie ) dan maar in de "mist" lopen. Ach ja , bij de finish vertelde Joop dat ik in de prijzen was gevallen. Het eerste wat ik dacht dat hij zich vergist had. Dus toch niet . 3.6km-0:18:47

02. december 2018

35e Sjef van Ooijen Kapellerbosloop

Zo dat was even een drukke week.

Over de de Kapellerbosloop kunnen we alleen positief zijn. Heerlijk gelopen , mooi T-shirt . Parcours was prima te lopen , trainingsmaatjes hebben ook goed gelopen. Pletzkeskook was lekker. Zelfs het aantal deelnemers steeg.  

Deelnemers over de laatste 5 jaar. ( bron uitslagen.nl )

2014   340 

2015   333  

2016   254

2017   225

2018   306


23. november 2018

30e HALVE MARATHON ELL 

Afgelopen zondag was de 30e halve van Ell.

Pierre en ik liepen de 12,5km op nieuw parcours wat goed in de smaak viel. De opkomst was prima met bijna 500 deelnemers. Dus de Ell zit weer in de lift. Inschrijflokaal is nog altijd op de zelfde plaats.

Kortom , Ell was super. Volgend jaar weer 

Volgende week de 35e Kapellerbosloop , niet de hoofdloop want die telt mee voor het LKCross


12. november 2018

13. Geilenkirchener Crosslauf

13 hoeft niet altijd een ongeluksgetal te zijn.Why? 

Voor te beginnen hadden we ons vergist in de starttijd , 2 verschillende startijden op 2 verschillende pagina's. De kleine cross hadden we gepakt omdat we met een aantal , wat crossjes willlen gaan doen. Voor het komende voorjaar staat  de 30km Caubergtrail op programma dus..

Het is leuke cross voor weining Eurie's. ( 4 euro , beker koffie 50 cent ) 

De wedstrijd verliep redelijk goed en ook voor mijn trainingsmaatjes op zondig.

Helaas was Claudia me wat te snel en Frank zag ik alleen maar ergens in de verte. 

4,6km-0:23:14 1M50

 Oha ja , alle 5 de 1e plaats gehaald. Zie foto hieronder. Sjun 

Jrusz


27. oktober 2018

49. int. Volkslauf Herzogenrath

Daar gaan we , eindelijk tijd gevonden om wat te schrijven . Ik kom graag in Herzogenrath niks mee met de organistatie ( kaffee und kuchen altijd ) prima ronde. Voor elk wat te lopen. 5km , 10km en de 1/2 marathon. Toch vind ik het altijd vreemd vinden dat er weinig lopers zijn aus Holland. Zelfs iemand die een trail organiseert wist niet dat er vandaag ( zaterdag 27-10 ) de wedstrijd was. Misschien een tegenvraag , Hoe ga je het laten weten aan mensen in Herzogenrath en omgeving dat er een trail is net over de grens.

De 5km , ja . Kort door de bocht , ik was niet tevreden ( 24:14 ). Weet niet waarom , liep niet , stress van de afgelopen week. Off day . 

De dames hadden het prima gedaan 3x 1e plaats incl. prijs met rode paraplu. 

Ja dat was het , op naar de 13. Geilenkirchercrosslauf. Hopelijk beter.


20. oktober 2018

39e Stadsloop Kerkrade 

Dat was het dan weer , vandaag als vrijwilliger achter de na-inschrijvingen gezeten. Gelukkig waren het er genoeg. Het weer was geweldig om te lopen. Mooie winnaars

Beleef Kekrade , las ik ergens. Tja of je dat met dit parcours moet doen en hoe lang nog. Ik weet het niet

Cijfers liegen niet

Deelname Stadsloop ( bron uitslagen.nl )

2013    594 deelnemers

2014    443 deelnemers

2015    508 deelnemers

2016    425 deelnemers

2017    398 deelnemers

2018    379 deelnemers 

Nu is de stadsloop niet de enigste wedstrijd waar minder deelnemers aan mee doen

Het viel me al op de bij de laatste Mondriaanloop op de 10km nog géén 100 deelnemers. ( 87 )

Ik ben benieuwd of sommige wedstrijden de negatieve spiraal weten om te zetten in een positieve

Volgende graadmeter de Kapellerbosloop. 


14. oktober 2018

Meerssen Marathon maar dan de 1/2 

De parcoursen van de 5 km, kwart- en halve marathon, 20 mijl en de marathon gaan door pittoreske dorpskernen als Meerssen, Schietecoven, Ulestraten en Waterval. In de afgelopen 20 jaar is het evenement in Zuid-Nederland uitgegroeid tot een regionaal evenement met de enige, echte marathon in Zuid-Limburg.

Zo staat het op pagina maar wat ze me vertelden dat het op deze i.p.v. van herfst toch nog een zomerse dag inplande. Wat was het werm.

Bij inlopen merkte ik het al , droge lucht en warm. Dus goed verzorgen onderweg. 

Dit x samen met Kelly gelopen en al gauw kwamen we erachter dat een wedstrijd wordt om ieder geval géén tijd te lopen maar om zo goed mogelijk door te komen. We hebben nog wat kunnen genieten Het viel me wel dat na de 1e ronde toch wel erg rustig werd. Misschien doen sommige verstandig om na 1 ronde om het voor gezien te houden.  ( heel verstandig Ingrid ) Op de marathon werd al helemaal rustig , welgeteld 34 zijn er gefinisht en op de 20 mijl zijn er ook al niet veel meer. 

Wat krijgen we voor het inschrijfgeld ? ( 19,50 ) En goed fatsoenlijk afgezet parcours met voldoende drankposten , en afwisselend parcours. Na de finish een drankpost , een stuk vlaam en een vetleren medaille. Wat ik wel verwachten mag dat ik een bruto/netto tijd krijg. Helaas.

Persoonlijk vind ik het goed in Meerssen en uitgelezen kans voor verenigingen om hier aan mee te doen. Een 5 10 , een halve marathon , 20 mijl en de marathon. Toch blijf dat achter , ik kan nou niet echt veel mensen zien van Achilles/AVON/STB . 

Verder Francien , Karel en Els bedankt voor het  supporteren


07. oktober 2018

Mondriaanrun 2018 

Vandaag de beslissing genomen om met Pierre te gaan lopen de Mondriaanrun. De gordelroos is nog niet verdwenen dus we zullen maar ééns verstandig doen.

Dan de Mondriaanrun , zoals gewoonlijk is er wel altijd iets. Dit jaar het parcours veranderd en de start en finish voor de rest was er niks voor op of aan te merken. Gewoon lekker basic , niks mis mee voor een trainingswedstrijd. Prima tesch vol met …. prulkes sommige dingen gewenst en sommige dingen , ach ja.

Pierre en ik hebben lekker gelopen . Volgende week voor Pierre de marathon en voor mij met Kelly Meerssen de 1/2. Hopelijk volgend jaar de 5km , 4rondjes? Gelukkig is dat niet elke week.

See you i Meerssen


30september 2018

de 5e AlFAtrail 24km genieten 

Vandaag de 5e ALFAtrailrun gedaan samen met Kelly ,Ingrid en John P. 

Het was vandaag genieten op deze mooie stralende dag. Mooi parcours  gezellige mensen wat wil een mens nog meer.  

Parcours was afwisselend en op het einde nog technisch met genoeg single tracks. Organisatie was zeer goed en een prima gevulde goody bag. 2 blikjes ALFA, 1 pot zeem , blikje sportdrank en 3 broodjes. Estebleef. 

Maar het bokbiertje na afloop , heerlijk.


23. september 2018

23e STAPloop

De 23e STAPloop was een beetje druilerig weer.

Maar ik vind het altijd een leuke loop ondanks dat ik gister een bezoek had gebracht bij de kaakchirurg wilde ik toch lopen. What the fuck er zijn mensen die hebben meer.

Samen met Pierre en Francien een goede kop koffie gedronken  voor de start , valt het toch op dat er weinig lopers uit de regio zijn. ( ook van A'Top ) Petra en ik moeten dan maar de eer hoog houden op de 5km. 

Een beetje inlopen en dan naar de start , weer is goed. In het begin probeer ik Claudia te volgen maar dat gaat me iets te snel. ( meer interval gaan doen ). Na een redelijk tussenstuk , krijg ik nog een positieve impuls door Ger Bodelier. Thanks. En met de kaak , ach ja .

23 STAPloop - 5km 0:25:24  

Volgende week de ALFAtrail met Kelly en Ingrid wordt weer genieten


16. september 2018

Duurloop zondag 16-09 

Vandaag lekkere duurloop gelopen met John P , Kelly , Ingrid , Daphne en Ruud.

Vanaf Simpelveld Hbf richting Broek en Prickart gelopen. Daarna richting Avantis gelukkig via Horbach een nieuw paadje ontdekt ( dankeje  ;Ingrid ) De weg werd vervolgd richting Vetschau , Bocholtz , Bocholtzerheide en Banedheide en weer richting Simpelveld Hbf.

Een prima nazit bij Ruud en Daphne.

Nog een mooie voor vandaag ,  Eliud Kipchoge liep vandaag een w.r. op de marathon in Berlijn 2:01:39. Wat een tijd!!!!! 


02. september 2018

Den Drieschloop Valkenburg 

Lekker ontspannen gelopen met Bianca.  Prima georganiseerde wedstijd in een mooie omgeving 

10km. 1:00:56.    161 hoogtemeters.


15. juli 2018 

Opstarten met Esther

Nog 84 dagen en dan is weer de Marathon va Kölle. Vorige jaar de 1e van Esther en dit jaar de 2e. We trainen maar gezellig mee , of ik zelf loop dat weet nog niet. 

Aftrap ging goed , van nu weer ons eigen ding doen. Helaas , soms moet je dat anders komen we er niet. En wat anderen zeggen ; dat interesseert me niet. Alleen Pierre kan me beïnvloeden de rest niet .

Via deze blog een beetje bij houden de eerste duurloop was weer goed verlopen ondanks de warmte. 


08. juli 2018

Corio Trail

De Coriotrail , samen met Ingrid besloten om de 10km en niet de 20km. Wat opviel , het was niet druk , liepen er in 2017 nog 339 deelnemers dit jaar waren het er slechts 157. 

Ik heb me ieder geval goed geamuseerd met Ingrid. Karel , Els en John bedankt voor het aanmoedigen.

Voor de rest was het wel ok


05. juli 2018

9e MeanderMondoverdeloop

Werm was het ( bijna zoals gewoonlijk ). Wedstrijd was weer goed georganiseerd door Arno en STB. De route is nogal draaien en keren maar voor een trainingswedstrijd prima.

Opkomst 5km en 10km 183 deelnemers

5km - 128 deelnemers 

10km- 55 deelnemers 

Zelf wel tevreden voor vandaag 3M50 met 0:25:50

Zondag de Coriotrail waar ik de afstand ga omzetten. De warmte blijft in het land.