de Loopsjoon
Cor van Haaren

Welkom op mijn website:   de Loopsjoon

Nieuws uit de Regio


Terug naar overzicht

25-06-2021

Viva la Vida Run Kerkrade 2021

Beste sportvrienden,

We hebben een lange periode van beperkingen moeten doorstaan, maar gelukkig is er nu weer ruimte om te genieten van de mooie dingen in het leven. Met veel enthousiasme organiseert de atletiekvereniging Achilles-Top in haar 60e levensjaar en in samenwerking met Beleef Kerkrade op zondag 26 september voor de tweede keer de Viva la Vida Run Kerkrade. Bezoek voor uitgebreide informatie onze nieuwe website www.vivalavidarun.nl .

Beleving
Momenteel wordt er gewerkt aan de invulling van een feestelijk programma met koopzondag op en rondom de markt in Kerkrade. Meer informatie hierover volgt t.z.t. op onze website en de website van Beleef Kerkrade www.beleef.kerkrade.nl

Inschrijven
Schrijf je nu in via https://www.vivalavidarun.nl/#inschrijven.

Heeft een bourgondische wandeling jouw voorkeur? Ga dan naar Viva la Vida Fun-Walk | 26 september 2021 – Smart Specials (smart-market.nl)

Volg ons!
Voor de meest actuele informatie volg ons ook op www.facebook.com/achilles.top.9 en https://instagram.com/vivalavidarunkerkrade?utm_medium=copy_link, en klik op GAAT bij https://fb.me/e/3xjmCI2tl.

Van harte welkom
Alle reden dus om zondag 26 september 2021 te reserveren in jouw hardloopagenda en mee te lopen bij deze Beleefrun. Dit uiteraard alles onder het voorbehoud dat corona niet opnieuw roet in het eten gooit!Terug naar overzicht
 


 

 

  

023613