de Loopsjoon
Cor van Haaren

Welkom op mijn website:   de Loopsjoon

Nieuws uit de Regio


Terug naar overzicht

22-10-2021

Rabo Mescherbergloop

De werkgroep Mescherbergloop van atletiekvereniging Maasrunners, heeft de mogelijkheden voor het organiseren de Rabo Mescherbergloop 2021 wedstrijd herhaaldelijk afgewogen.

Onze hardloop wedstrijd kent getrainde lopers die jaarlijks deelnemen, maar ook vele nieuwkomers. De wedstrijd vindt traditioneel plaats in december.
Juist omdat wij in de koude en mogelijke natte decembermaand organiseren en wij voor iedereen een wedstrijd willen organiseren, is een tent een must. Zowel voor het ophalen van de startnummers, om even bij te komen van de inspanning na de wedstrijd, maar ook voor de prijsuitreiking.

De huidige maatregelen m.b.t. COVID-19 hebben ook betrekking op een wedstrijd zoals de Rabo Mescherbergloop.
Wij willen een wedstrijd organiseren voor de lopers, waarbij veiligheid voorop staat, zowel voor deelnemers aan de wedstrijd als voor de vele vrijwilligers die jaarlijks deze wedstrijd mogelijk maken.

De werkgroep heeft gisteren unaniem besloten de 2021 editie NIET door te laten gaan. Mede vanwege bovengenoemde zaken, maar ook vanwege de krappe tijd die ons nog rest, het niet weten wat ons nog wacht aan maatregelen vanuit de (lokale) overheid en last but not least vanwege de recent weer oplopende COVID-19 cijfers.

Wij hopen op eenieders begrip en zien jou graag het volgend jaar weer bij de Mescherbergloop 2022.Terug naar overzicht
 


 

 

  

028947