de Loopsjoon
Cor van Haaren

Welkom op mijn website:   de Loopsjoon

Nieuws uit de Regio


Terug naar overzicht

25-10-2021

Bemels Beste Boeren Bergloop

Snertloop 2021 - Zondag 21 november 2021
Save the date :
Het is gelukkig weer zo ver, we mogen weer lopen. Op zondag 21 november houden we na 2 jaar afwezigheid dan ook onze Snertrun in Bemelen, de derde versie al weer.
Het is een groepsloop met twee afstanden rondom Bemelen met prachtige onverharde paden en paadjes. Er is een route uitgezet van ca 9 km en, voor de liefhebbers nog een extra rondje zodat de totale lange afstand ca 15 km is. Er zal worden gelopen in een tempo van max 6 minuten per kilometer (dus max 10 km per uur)
Start van deze herfstachtige loop is bij het sportcomplex van de FC Bemelen (sportpark de Sleutel) om 10.00 uur, rustpunt is bij de van Tienhovenmolen op het Gasthuis/Wolfshuis.
Na afloop is er in de kantine van de FC Bemelen natuurlijk ook weer de traditionele zelfgemaakte overheerlijke erwtensoep voor de deelnemers. Ook is er gelegenheid om onder het genot van een drankje bij te praten.
(NB: voor de toegang tot de kantine zijn wij verplicht ons te houden aan de op dat moment nog geldende Corona regels, dat wil zeggen dat u een geldige QR code dient te tonen bij entree)
Deelname is gratis en wellicht komt er ook nog wel een leuke herinnering net zoals vorige keer. U kunt achteraf natuurlijk wel een vrijwillige bijdrage doen om ons te steunen.....
Let wel, er is een maximum van 100 deelnemers, inschrijven verplicht via een mail uiterlijk zaterdag 13 november.
(mail aan : Pladeur@ziggo.nl)
Zien wij u zondag 21 november in Bemelen?
Bergrunners BemelenTerug naar overzicht
 


 

 

  

028958